Eigenlijk gaat dit artikel over de reden dat wij EventContent begonnen zijn. Bianca en ik hebben elkaar gevonden omdat we beiden heilig geloven in de kracht van een goed en aantrekkelijk verhaal. Dat is waar we elkaar vonden tijdens onze eerste brainstorm. We hadden afgesproken – toeval of niet – in café De Ontdekking aan de Utrechtse Voorstraat en wisten al binnen 5 minuten waar we heen wilden als verhalenvertellers van deze tijd.

Spel van de zintuigenSpel van de zintuigen

Een verhaal goed vertellen is een spel van de zintuigen, waar mensen alleen in meegaan als ze voelen dat er met zorg en aandacht aan gewerkt is. Een eventverhaal vertellen is geen trucje of kunstje, maar een manier om mensen te laten ervaren waar jij met je event voor staat en zo herkenning te bieden. Of niet, dat kan natuurlijk ook. Niet iedereen hoeft zich te herkennen in wat je te vertellen hebt. Waar het om gaat, is dat de mensen die zich wèl persoonlijk aangesproken voelen je event weten te vinden en andere geïnteresseerden uitnodigen om mee te gaan.

Elke pagina levert waardevolle informatie op

Hier komt de techniek om de hoek kijken. Met een online magazine maak je namelijk gebruik van de kracht van de modernste technologie. Dit geeft jou als eventorganisator de mogelijkheid om per programmaonderdeel inzichtelijk te krijgen wat bezoekers en belangstellenden persoonlijk het meest aanspreekt aan jouw verhaal. Die interactie met je doelgroep levert per pagina van je eventmagazine een schat aan strategisch relevante informatie op, waarmee je het verhaal en daarmee je event verder kunt aanscherpen.

Impact vergroten

Wij willen de impact van events vergroten

Dat is wat ons voor ogen stond toen Bianca en ik die ochtend in De Ontdekking zaten. We wilden een product op de markt brengen waarmee de impact van evenementen op korte en langere termijn vergroot kan worden. De beste manier om dat doel te bereiken, was door onze krachten als vakvrouwen te bundelen. Samen maken we verhalende kwaliteitscontent die gaat over wat eventbezoekers raakt en die makkelijk gedeeld, gemeten en gepersonaliseerd kan worden. Zo maken we de kracht van techniek optimaal persoonlijk en relevant.

Meer weten?

Wil je weten hoe wij de impact van jouw event kunnen vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leave a Comment