OVER ONS

Eva en Bianca zijn beiden al jaren werkzaam binnen hun eigen vakgebied vanuit Utrecht. Daar zijn zij elkaar ook tegengekomen, tijdens een van de vele netwerkevents die er georganiseerd worden. Na de klik en een eerste brainstorm om hun krachten te bundelen, werd al heel snel het idee voor EventContent geboren.

Eva

Eva is gefascineerd door de kracht van woorden en door wat een gekozen woord zegt over degene die het uitspreekt of opschrijft. Haar heldin van het geschreven woord is de Engelse Jane Austen, auteur van onder andere de klassieker Pride and prejudice. Dat boek heeft haar geleerd dat schrijven vooral betekent: goed kijken en luisteren naar wat er om je heen gebeurt en je inleven in de ander, ook als hij of zij anders in de wereld staat dan jij. Wie die kunst verstaat, kan elk verhaal tot leven brengen.

In 2014 is Eva afgestudeerd aan ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Als vertaler Engels is ze zich in de praktijk verder gaan specialiseren als internationaal tekstschrijver. Ze werkt voor zowel multinationals als kleinere bedrijven in zeer uiteenlopende branches.

Bianca

Bianca is esthetisch en houdt van mooie plaatjes, vandaar ook de liefde voor fotografie. Het is toch geweldig om mooie beelden vast te leggen zodat we er nog langer en met meer mensen van kunnen genieten. In 2009 is Bianca afgestudeerd aan de Fotovakschool en vanaf dag 1 is zij zich gaan specialiseren in de fotografie voor de zakelijke markt; portretten, maar dus dus ook evenementen. Inmiddels heeft zij een grote klantenkring en een mooi portfolio opgebouwd.

Tijdens het evenement begeeft Bianca zich op de achtergrond, en door haar sensitiviteit weet zij wel elke keer weer die momenten op te merken en vast te leggen die er toe doen, een lach, een ontmoeting, een bijzonder contact.

  • Bianca de Wit
    Bianca de Wit Fotograaf
  • Eva van der Meer
    Eva van der Meer Tekstschrijver
  • EventContent
    EventContent Advance your event story

Here

we

are

EventContent is een unieke samenwerking tussen tekstschrijver Eva van der Meer en fotograaf Bianca de Wit.

what

makes us different

Een samenwerking tussen een tekstschrijver en een fotograaf met een geavanceerd eindproduct, als dat niet anders genoeg is…

We understand

Door onze ervaring in de evenementenbranche spreken we jouw taal en begrijpen we wat voor jou belangrijk is.

We create

Onze creativiteit komt tot uiting in onze teksten en fotografie, maar natuurlijk ook in het online magazine.

We deliver

Een nieuw en uniek kwaliteitsproduct in de evenementenbranche met als resultaat een innovatief online magazine. Daar staan we voor.

OVER EVENTCONTENT

EventContent gelooft in een innovatief totaalconcept voor jouw evenement. Wij leveren een compleet en gepersonaliseerd online magazine waarmee je de impact van je event vergroot.

NEEM CONTACT OP

Bezoekadres: Maliesingel 9, Utrecht
Fotostudio: Jutfaseweg 156, Utrecht
M: 06 37275444 / 06 13774481
E: eva@eventcontent.eu / bianca@eventcontent.eu